DVD Zvonilka a piráti

DVD Zvonilka a piráti

Zvonilka a piráti k nám tentokrát přichází přímo ze světa Petra Pana! Neuvěřitelné nové dobrodružství cílevědomé víly Zariny, která se nechá unést čarovnými možnostmi kouzelného vílího prášku. Odvážné nápady přivedou Zarinu do pěkné šlamastyky, uteče z Hvězdné roklinky a spojí se s piráty, kteří z ní učiní kapitánku lodi.

Podrobnější informace

  • Kód zboží: 348361
  • Dostupnost: 2 ks skladem

189,00 Kč s DPH

Věrnostní programZakoupením tohoto produktu získáte 19 věrnostních bodů. Na vašem účtu je celkem 19 bodů , které mohou být převedeny na slevu 3,80 Kč.

Více informací

(The Pirate Fairy)
2014 / Dobrodružný, Rodinný, Animovaný / 90 minut / USA
V prodeji od: 16. 7. 2014

Zvonilka s přáteli se vydává Zarinu najít a čeká je boj s piráty pod vedením plavčíka Jamese, ze kterého se vyklube sám slavný Kapitán Hook! Užijte si zábavu, smích, kouzla a napětí ve filmu Zvonilka a piráti!

V českém znění: Marika Šoposká - Mae Whitman (Zvonilka), Eliška Balzerová - Anjelica Huston (královna Klarion), Klára Oltová - Lucy Liu (Mlženka), Kamila Šmejkalová - Raven-Symoné (Iris), Kamila Špráchalová (Rozeta), Jan Holík - Jeff Bennett (Cink), Jiří Panzner - Rob Paulsen (Bubla), Terezie Taberyová - Angela Bartys (Fauna), Petr Gelnar - Tom Hiddleston (kapitán James Hook), Jiří Knot (pan Smee), Mojmír Maděrič (vílouš Milouš), Jitka Smutná - Jane Horrocks (víla Míla), Vlastimil Zavřel (Levobok), David Suchařípa - Mick Wingert (Pravobok), Luděk Nešleha - Jim Cummings (Oppenheimer), Dušan Kollár - Carlos Ponce (Bonito), Tereza Martinková - Christina Hendricks (Zarina), Zuzana Kajnarová - Pamela Adlon (Vidia), Zbyšek Horák - Kevin Michael Richardson (Yang) a další....
Režie: Peggy Holmes
Produkce: John Lasseter, Jenni Magee-Cook, Jennifer Teetr
Zvukové formáty: česky DD 5.1 / anglicky DD 5.1 / slovensky DD 5.1 
Titulky: české, anglické
Obrazové formáty: 1,78:1 / 16:9 

Bonusy:
• krátké ukázky
• trailery

Podobné produkty