Barbie Color Reveal Fantasy Jednorožec

Barbie Color Reveal Fantasy Jednorožec

Tyto sady Barbie Color Reveal přináší dokonalý zážitek při rozbalování a nabízí 25 překvapení, ke kterým patří třeba změna barvy, zvířecí mazlíček, dva oblečky – jeden z nich ve stylu fantasy – a panenku Barbie, kterou můžeš donekonečna měnit!

Podrobnější informace

  • Kód zboží: GXV95
  • Dostupnost: 1 ks skladem

998,00 Kč s DPH

Věrnostní programZakoupením tohoto produktu získáte 100 věrnostních bodů. Na vašem účtu je celkem 100 bodů , které mohou být převedeny na slevu 20,00 Kč.

Další fotografie

Více informací

Objev proměnu panenky s tématem mořské panny, víly nebo jednorožce. Mnoho dílů hračky poskytuje spoustu zábavy při hře. Zatáhni za pásek na tubě a sundej její vnější vrstvu. Uvnitř najdeš průhlednou tubu s tajemnou panenkou Color Reveal. Naplň tubu teplou vodou, vlož do ní panenku a zatoč s ní. Voda změní barvu – ale ne tak, jak bys čekala. A když panenku vytáhneš, odhalí se její vzhled! Každá panenka má jinou kombinaci barvy očí, barvy vlasů, odstínu pleti a zdobeného trikotu. Otevři sáčky a objev oblečení a doplňky, se kterými vytvoříš trendy vzhled i vzhled ve stylu fantasy příběhů, zvířecího mazlíčka, který mění barvu, tématické doplňky pro vytvoření příběhu a dva doplňky pro děti – dětský náramek s přívěšky a pudřenku! Doplňky použij k oblečení panenky a k vytvoření příběhu. Pak je vyměň a žasni nad proměnou! Namoč houbičku do ledové vody a změň vzhled některého doplňku – třeba zvířecího mazlíčka. Doplňky totiž dokážou měnit barvu. Pomocí teplé a ledové vody můžou tento úžasný okamžik děti prožívat znovu a znovu! Věk 3+

Podobné produkty