Barbie Zámek ze Sladkého království

Barbie Zámek ze Sladkého království

Vstup do hradu ve Sladkém království Barbie™ Dreamtopia a probuď svět mořských panen, princezen a pohádek k životu. Hrad je inspirovaný kouzelným Sladkým královstvím v Dreamtopii a je plný lahodných překvapení! Obrovský herní set s hradem nabízí dva různé příběhy.

Podrobnější informace

  • Kód zboží: DYX32
  • Dostupnost: 3 ks skladem

3 095,00 Kč s DPH

Věrnostní programZakoupením tohoto produktu získáte 310 věrnostních bodů. Na vašem účtu je celkem 310 bodů , které mohou být převedeny na slevu 62,00 Kč.

Další fotografie

Více informací

U vstupních dveří vítá hosty zavěšený lustr. V přízemí se v jídelně nachází stůl, dvě židle, dvoje prostírání, punčová mísa a jídlo (vše je součástí!). Na poličce na zdi je položený nádherný dort, který je snad dokonce škoda sníst. Mezi poschodími lze přecházet pomocí barevných točitých schodů, nebo je možné jet výtahem, který děti jednoduše posouvají nahoru a dolů. V ložnici v patře se zdají jen ty nejsladší sny. Nechybí v ní úžasná postel s nebesy, závěsy, skříň s ramínky a úložné skříňky. blankytně modrý bazén. Děti mohou snít o nových dobrodružstvích – v domě je tolik místností, které lze objevovat a mnoho příběhů, které lze vyprávět! Sesbírej všechny panenky a doplňky ze Sladkého království Barbie Dreamtopia, zaplň celý dům a uhas svou chuť na sladké. Obsahuje hrad ze Sladkého království Barbie Dreamtopia, odnímatelnou vanu / bazén, stůl, dvě židle, postel a menší doplňky, jako například nebesa, ramínka a prostírání na stůl.

Rozměry balení: 38 x 17 x 64 cm

Panenky nejsou součástí balení.

Doporučený věk: 3+

Podobné produkty